Ekrem İmamoğlu gençlere müjdeyi verdi! Geri ödemesiz 7 bin TL verilecek: Başvuranların anında hesaplarına yatacak

Ekrem İmamoğlu gençlere müjdeyi verdi! Geri ödemesiz 7 bin TL verilecek: Başvuranların anında hesaplarına yatacak

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu gençlere müjdeyi verdi. Evlenecek olan gençler dikkat! Bu şartları sağlayan herkese geri ödemesin 7 bin TL verilecek. Başvuranların hesaplarına anında yatırılıyor. Peki başvuru şartları neler? Nereden başvurular yapılacak? İşte İBB tarafından sağlanan destek ödemelerinin şartları ve detayları...

Evlenecek olan gençler dikkat! Son dönemde artan hayat pahalılığına karşı vatandaşını korumak isteyen İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yeni sosyal yardım destek paketini açıkladı. Ekrem İmamoğlu tarafından yapılan duyuruda evlenecek olan gençlere 7 bin TL karşılıksız ödeme yapılacağı belirtildi. Peki başvuru şartları neler? Başvurular nereden ve nasıl olacak? İşte detaylar haberimizde...

hjjhjjh-3.jpg

EVLENECEK OLAN ÇİFTLER DİKKAT! 7 BİN TL VERİLECEK

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), bir son dakika duyurusunda bulundu. Yapılan duyuruya göre, evlenecek olan çiftlere 7 bin TL nakit desteği sağlanacağı belirtildi. Alınan karar ile birlikte yeni evlenecek olan çiftlere 7 bin TL ödeme yapılacağı kaydedildi. Sosyal destek ödemeleri ile ilgili İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

hjhjjhhj-14.jpg

EKREM İMAMOĞLU MÜJDEYİ VERDİ

Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda gençlere müjdeyi verdi. İmamoğlu, paylaşımında sosyal destek paketi ile ilgili şunları söyledi:

"Size güzel bir haber vermek istiyorum. Yeni bir yuva kuracak çiftlerimizin mutluluğuna katkıda bulunmak inanın bizleri de çok mutlu ediyor. Evlilik Desteği Projemizi başlatıyoruz.

hgghghghghgh.jpg

Sevgili hemşehrilerim, ekonomik olarak zor günlerden geçiyoruz. Hem ülkemizde hem de İstanbul’umuzda yaşam maliyeti her geçen gün artıyor. Bu durumun hepinizi olumsuz etkilediğini çok iyi biliyoruz. Sizlere destek olmak ve bir nebze rahatlatmak için çalışıyor, projeler üretiyoruz. Size güzel bir haber vermek istiyorum. İBB olarak Evlilik Desteği Projemizi başlatıyoruz. 2023 yılında İstanbul’da yeni evlenecek 10 binin üzerinde çiftimize tek seferlik 7 bin TL’lik evlilik desteği vereceğiz. Yeni bir yuva kuracak çiftlerimizin mutluluğuna katkıda bulunmak inanın bizleri de çok mutlu ediyor. Yeni evlenecek çiftlerimizin hayalleri gerçek, mutlulukları daim olsun. Bu zor günleri hep birlikte dayanışma ile aşacağız. Birlikte başaracağız."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN