Ekşi Sözlük'e erişim engeli

Ekşi Sözlük'e erişim engeli

Türkiye'nin en çok ziyaret edilen internet sitelerinden olan Ekşi Sözlük'e erişim engeli getirildi. Konuya ilişkin Ekşi Sözlük'ün Twitter hesabından yapılan açıklamada "Erişim engeli konusunda bir karar olduğunu gördük. Yetkililerden bilgi almaya çalışıyoruz" denildi.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem felaketinin ardından hedef gösterilen Ekşi Sözlük hakkında erişimin engellenmesi kararı verildi. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'ndan yapılan sorgulamada, Ekşi Sözlük'ün kurum kararıyla erişime engellendiği görüldü.

Konuya ilişkin Ekşi Sözlük'ün Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Merhaba, erişim engeli konusunda bir karar olduğunu gördük ancak ayrıntısı hakkında bilgi sahibi değiliz, yetkililerden bilgi almaya çalışıyoruz. bilgi aldıkça paylaşacağız." denildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN