Elon Musk sinyal verdi! Resmen 3. savaş alameti: “Uyurgezer bir şekilde gidiyoruz."

Elon Musk sinyal verdi! Resmen 3. savaş alameti: “Uyurgezer bir şekilde gidiyoruz."

Dünyanın en zengin isimleri arasında yer alan Elon Musk, çarpıcı açıklamaları ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Elon Musk,Bu kez de 3. Dünya Savaşı sinyalleriyle herkesi şaşkına çevirdi. İşte tüm detaylar…

Dünyanın gündemindeki tek konu İsrail Filistin savaşı olurken geçtiğimiz süreçte patlak veren Rusya ve Ukrayna arasındaki gerilim de Elon Musk’ın gündeminde yer alıyor.Ünlü iş adamı katıldığı bir sohbet de 3 Dünya Savaşı'nı işaret ederek önemli açıklamalarda bulundu. İşte tüm detaylar…

ELON MUSK’TAN 3. DÜNYA SAVAŞI SİNYALLERİ

İsrail ve Filistin arasındaki savaş tüm dünyanın gündeminde olduğu gibi Elon Musk’ında gündeminde yer alıyor. Rusya ve Ukrayna arasında çok uzun süredir devam eden savaş için açıklamalarda bulunan ünlü iş insanı, X’te (eski adıyle Twitter) katıldığı bir sohbet odasında 3. Dünya Savaşı hakkında açıklamalarda bulundu.

elon-musk-3-dunya-savasi.jpg

Konuşma sırasında kendisine yöneltilen 3. Dünya Savaşı ile ilgili soruya yanıt veren Elon Musk "Üçüncü Dünya Savaşı'na doğru uyurgezer bir şekilde gidiyoruz." şeklinde cevap verdi. Ünlü iş insanının verdiği bu cevap sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN