Emekli olamayanlara müjde!

Emekli olamayanlara müjde!

EYT ile yaş şartının kaldırılasıyla milyonlarca çalışan emekli oldu. Prim şartını karşılayıp 5000 gün ile emekli olanlar ilk maaşlarını Nisan'da almaya başladı. Prime takılanlar ise yeni düzenleme bekliyordu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den müjdeli haber geldi. Prim şartına yeni düzenleme geliyor...

EYT'nin yasallaşmasıyla beraber EYT'ye takılan çok sayıda vatandaş 1 günde emekli olmuştu. En düşük emekli maaşının 7.500 TL olmasıyla EYT'liler ilk maaş heyecanını Nisan'da yaşadı. Kademli emekliliğe takılanlar ise prime düzenlemesi beklerken, milyonlarca EPT'liye Bakan Bilgin'den sevindiren haber geldi.

vedatbilgin.jpg

EYT'LİLERDEN SONRA EPT DÜZENLEMESİ Mİ GELİYOR?

SSK ve Bağ-Kur'lu EYT'liler 5 Nisan tarihinde maaşlarını almaya başladı. Gözler bu kez Emeklilikte Prime Takılanlar'a döndü. 5000 gün primi doldurmak için borçlanan mağdurlar emekli olmayıp kademeli emekliliğe takılmıştı.

emeklilik.jpeg

BAKAN BİLGİN'DEN MÜJDELİ HABER

Seçime yakın çok sayıda düzenleme yapan hükümet prim düzenlemesi için de kolları sıvadı. Bakan Bilgin'e prim düzenlemesi teklifi götüren ATO Başkanı Gürsel Baran, sevindiren bir gelişmeyi paylaştı.

ept.jpg

4A 4C 46'Lİ ÇALIŞANLARA PRİM DÜZENLEMESİ

4A 4C 4B'li çalışanlar için 7.200 gün ila 9000 gün primin için taleplerini Bakan Bilgin'e aktaran Baran, konuyla ilgili çalışmaların devam ettiğini açıkladı. Gözler yapılacak olan düzenlemeye döndü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (17)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
17 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN