Emekli üzülecek asgari ücretli sevinecek! Ersan Şen canlı yayında ne kadar zam yapılacak açıkladı

Emekli üzülecek asgari ücretli sevinecek! Ersan Şen canlı yayında ne kadar zam yapılacak açıkladı

Yeni yıla günler kala maaşlara yapılacak zamlar heyecanla bekleniyor. Herkesin gözü kulağı onda! Erşan Şen canlı yayında katıldığı bir programda ne kadar zam yapılacağını duyurdu! Emekli üzülecek asgari ücretli sevinecek...

Ankara'da ekonomi kulislerinde hareketli günler yaşanıyor. Kapalı kapılar ardındaki toplantılarda alınacak kararlar, 2024 bütçesi için büyük önem taşıyor. Bu kritik dönemde kulislere dair bilgiler, Ersan Şen'in katıldığı Sözcü TV'deki canlı yayında gündeme geldi. Ersan Şen, emekli maaşı ve asgari ücrette beklenen zammı canlı yayında açıkladı.

ASGARİ ÜCRET KAÇ TL OLACAK?

asgari-ucret-kac-tl-olacak-2024.jpg

Halk’ın haberine göre ünlü ceza hukukçusu Ersan Şen, Ankara ekonomi kulislerinden gelen bilgileri paylaştı ve asgari ücret ile emekli maaşına yapılacak zamlar hakkında net rakamlar verdi.

Şen'in canlı yayında paylaştığı bilgilere göre, asgari ücretin 17 bin 500 ile 18 bin TL aralığında bir zam bekleniyor. Ayrıca, asgari ücrette yüzde 55 oranında bir artış öngörülüyor.

EMEKLİ MAAŞI ZAMMI NE KADAR OLACAK?

Emekli maaşlarına gelince, Ersan Şen'in açıklamalarına göre, emekli maaşlarındaki beklenti 12 ila 13 bin TL civarında.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN