Emekliye ikramiyesine 5.000 TL + ek 3.000 TL ödeme! O bankadan emeklilere özel kampanya... Başvurular başladı!

Emekliye ikramiyesine 5.000 TL + ek 3.000 TL ödeme! O bankadan emeklilere özel kampanya... Başvurular başladı!

Cumhuriyetin 100. yılına özel emekli ikramiyelerine ek ödeme yapılacak. Ülkemizde yer alan 16 milyon emekliye duyurulan kampanya, emeklilerin mutluluğuna mutluluk katıyor. O banka tarafından başlatılan kampanyayı değerlendirmek isteyen emekliler hemen başvursun. İşte tüm detaylar...

Emekli vatandaşlara bir müjde de o bankadan geldi. Cumhuriyetin 100. yılında verilecek olan tek seferlik ikramiyeye ek olarak 3.000 TL daha ödeme alabilirsiniz. Ödeme için başvurular başladı. O banka tarafından başlatılan kampanyayı kaçırmayın...

EMEKLİLERİN YÜZÜ GÜLÜYOR

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) kapsamında emeklilik hakkı kazanan vatandaşların ardından 16 milyona yaklaşan emekli sayısı ile yeni kampanyalar gelmeye devam ediyor. Temmuz ayında paylaşılan ara zammın ardından, kök aylık üzerindeki zam nedeniyle en düşük emekli maaşı alanlar 7.500 TL'de kaldı.

Ek zam düzenlemesi isteyenlere, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel 5.000 TL'lik ikramiye duyuruldu. Bir defa verilecek olan ikramiyede, 7.500 TL emekli maaşı alan ve aynı zamanda çalışmayan emeklilere ödeme yapılacak. Müjde üzerine müjde açıklayan o banka ikramiyeye ek ödeme yapıyor.

para-elden-ele-tl.webp

İKRAMİYEYE EK ÖDEME

Halkbank tarafından duyurulan kampanya ile ek ödeme müjdesi verildi. Emekli vatandaşlar, başvuru yapması halinde ikramiyeye ek ödeme sağlayacak. Emekli maaşlarınızı şartları yerine getirmeniz halinde ek gelir elde edebilirsiniz. Dev fırsat, Halkbank tarafından paylaşılarak, emekli müşterilere 5.000 TL + ek 3.000 TL ödeme yapacak.

Ek ödeme kampanyası kapsamında ParafKart kullanıcılarına yönelik, Halkbank müşterisi olan emeklilerin şartları yerine getirmesi gerekiyor. Öncelikle ek ödeme için ParafKart çıkarttırmanız gerekecek.

268589.jpg

KAMPANYA BAŞVURU VE ŞARTLARI

Halkbank tarafından paylaşılan kampanya, 1 Temmuz tarihi ile 31 Aralık 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. ParafKart kampanyası çerçevesinde Paray ya da Parafly bireysel kartları arasında, istediğiniz sektörde ve tüm POS cihazlarından yapacağınız 5.000 TL'lik ve üzeri alışverişlerinizde 500 TL, toplamda ise 3.000 TL ödeme yapılacak. Kampanya için Paraf Mobil uygulaması üzerinden ya da "KATIL" yazıp 3404'e SMS atmanız yeterli olacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN