Erdoğan: Gelişmelere göre çalışanların kazancını koruyacağız

Erdoğan: Gelişmelere göre çalışanların kazancını koruyacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zonguldak'taki toplu açılış törenine videokonferansla katıldı. Erdoğan, enflasyon artışıyla ilgili "Enflasyonun istemediğimiz şekilde yükselmesine rağmen maaşlarda ciddi artış yaptık. Gelişmelere göre çalışanlarımızın kazançlarını korumaya da devam edeceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak'taki toplu açılış törenine videokonferansla katıldı. Cumhurbaşkanı, açılış konuşmasında enflasyon artışına da değinerek "Enflasyonun istemediğimiz şekilde yükselmesine rağmen maaşlarda ciddi artış yaptık. Gelişmelere göre çalışanlarımızın kazançlarını korumaya da devam edeceğiz. Bugüne kadar darbecileri nasıl püskürttüysek, küresel oyunları engellediysek, vatandaşımızı enflasyona da ezdirmeyeceğiz" dedi.

'SALGIN DÖNEMİNDE HERKES KAPANDI, BİZ İHRACATA YÖNELDİK'

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"Çeşitli beldelerimize getirilen doğal gaz hatlarımızın açılışını buradan gerçekleştiriyoruz. Konut ve cami de dahil olmak üzere tamamlanan TOKİ projelerinin de açılışını buradan gerçekleştiriyoruz. Tüm bu yatırımların Zonguldak'a hayırlı olmasını diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Ülkemizdeki yatırımların çoğu bizim imzamızı taşımaktadır. Cumhuriyet tarihinde yapılan tüm yatırımları 10'a katladık. Ülkemizi dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına sokacak adımları da atıyoruz. Salgın döneminde herkes içine kapanırken bizim üretime ve ihracata yönelmemiz bu nedenledir.

'MAAŞLARDA CİDDİ ARTIŞ YAPTIK'

Tabi, bu durumdan memnun olmayıp sinsi saldırılar düzenleyenler var. Döviz kuru üzerinden ekonomimize saldırdılar, bunu önlemek için aldığımız tedbirleri eleştirdiler. Enflasyonun istemediğimiz şekilde yükselmesine rağmen maaşlarda ciddi artış yaptık. Gelişmelere göre çalışanlarımızın kazançlarını korumaya da devam edeceğiz. Doğal gaz, elektrik ve akaryakıt zammına halkımız ezdirmemek için neredeyse üretim kapasitemiz kadar sübvansiyon yaptık. Elektrik faturalarında kademeli sistemin dar gelirli halkımızı ezmemesi için 210 kilovata yükselttik.

'VATANDAŞI ENFLASYONA EZDİRMEYECEĞİZ'

Müreffeh bir millet ve müreffeh bireylerle güçlü Türkiye'yi göstereceğiz. Zonguldak'tan tüm Türkiye'ye söz veriyoruz; bugüne kadar darbecileri nasıl püskürttüysek, küresel oyunları engellediysek, vatandaşımızı enflasyona da ezdirmeyeceğiz. Türkiye'yi dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına sokacağız."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (30)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
30 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN