Erdoğan yaralı madencileri ziyaret etti: Daha iyi durumdalar

Erdoğan yaralı madencileri ziyaret etti: Daha iyi durumdalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Amasra'daki maden ocağında meydana gelen patlamada yaralanan ve daha sonra ambulans uçak ile İstanbul'a sevk edilen madencilerin sağlık durumunu öğrenmek için Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ni ziyaret etti. Ziyaretinin ardından açıklamalarda bulunan Erdoğan "Umutsuz değiliz, ameliyatı yapılmış olanlar şu anda daha iyi durumdalar." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bartın Amasra'da meydana gelen maden faciasının ardından Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne ambulans uçakla getirilen 6 madenciyi hastanede ziyaret etti. Madencilerin sağlık durumlarına ilişkin açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Umutsuz değiliz, ameliyatı yapılmış olanlar şu anda daha iyi durumdalar." ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın açıklamaları şöyle;

'DOKTORLARIMIZ GEREKLİ MÜDAHALELERİ YAPIYOR'

“6 yaralımız ambulans uçakla buraya getirildiler. Bunların içerisinde 5 tanesinin durumu biraz ağır, bir tanesinin şu anda şuuru açık. Kendisiyle sohbet ettik, diğerlerinin yanına girmedik, dışarıdan gördük. Doktorlarımız bizlere gerekli bilgileri verdiler. Yapılması gerekli olan tüm müdahaleleri doktorlarımız, ilgili birimler hangileriyse onları da devreye sokmak suretiyle yapıyorlar. Umutsuz değiliz, ameliyatı yapılmış olanlar şu anda daha iyi durumdalar.

Tabii entübe vaziyette olanlar var. Dua edelim, inşallah doktorlarımız 24 saat yanlarındalar, yapılması gerekenleri yapıyorlar. Çam ve Sakura Hastanemiz dünyada fiziki imkanlar olarak tüm imkanlara sahip. Doktorlarımız bu noktada çok güçlü durumdalar. İşin yanık cerrahiden tutun, diğer anestezi, enfeksiyon tüm bunlara varıncaya kadar bu hastanemizde mevcut. Gördüğünüz gibi tüm yakınları, akrabaları burada adeta bir ev sahipliğini en güzel şekilde yapmanın gayreti içindeler.

Yeme içme, yatırma her şey, şu anda hastanemizde yapılıyor. Amasra’daki defin konularını şu anda bakan arkadaşlarım sürdürüyorlar. İnşallah dualarımızla da buradaki 6 kardeşimiz inşallah hayırlısıyla sağlığına kavuşup, onları Amasra’ya geri göndereceğiz” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN