Erdoğan “Yatıp yuvarlanacaksınız” diye müjdelemişti: Belediye Başkanı Millet Bahçesi'nin maliyetini açıkladı

Erdoğan “Yatıp yuvarlanacaksınız” diye müjdelemişti: Belediye Başkanı Millet Bahçesi'nin maliyetini açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Yatıp yuvarlanacaksınız" diye müjdelediği Millet Bahçeleri hız kesmeden yapılmaya devam ediyor. AK Partili Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Konya'da yapımı devan eden Millet Bahçesi'nin 100 milyon liraya mal olabileceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Yatıp yuvarlanacaksınız" diye müjdelediği Millet Bahçeleri hız kesmeden yapılmaya devam ediyor. AK Partili Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Eski Atatürk Stadyu­mu’nun yerine, inşası devam eden Konya Millet Bahçesi'nin 100 milyon liraya mal olabileceğini belirtti.

Sözcü’den Müslüm Evci’nin haberine göre, Konya’da Meram Bele­diyesi’nin AK Partili Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tara­fından yapımına başlanan Millet Bahçesi inşaatına ilişkin açıklamalarda bu­lundu.

44.5 milyon liraya ihale edilen Millet Bahçe­si’nin artan inşaat maliyet­lerinin ardından 100 mil­yonu bulacağını kaydeden Kavuş, “44.5 milyon lira rakam ortada. Ama şu an o paraya o yerin kapısından girip üç adım atamazsı­nız. İnşaat maliyetleri çok yükseldi. Muhtemelen o rakamlar ihale ve iş bitti­ğinde 100 milyona ulaşmış olacak. Ama biz rakamları revize etmek, ihale yapıldı­ğı haliyle yine orada koru­yoruz” dedi.

İKİNCİSİ ESKİ STADYUMUN OLDUĞU YERE YAPILACAK

Eski Atatürk Stadyu­mu’nun yerine, inşası devam eden Konya Millet Bahçesi için Başkan Kavuş şu bilgileri verdi: “Kon­ya’mızın ilk millet bahçesi Dutlukır bölgesindeki Meram Millet Bahçesi. Çok da güzel hizmet veri­yor. Şimdi Konya’nın ve Meram’ın ikinci millet bahçesi eski stadyumun olduğu yere inşa ediliyor. Önümüzdeki yaz aylarının başında da açılmış olacak. 108 bin metrekarelik bir alanda göletleri, spor alan­ları, tarihten örnek alarak yapılmış kafeterya, millet kıraathanesi gibi alanların da olduğu içerisinde Sela­haddin Camii’nin inşasının da devam ettiği bir bölge.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN