Erdoğan’dan emeklilere 7 büyük destek paketi! İçinde yok yok, müjdeler olsun

Erdoğan’dan emeklilere 7 büyük destek paketi! İçinde yok yok, müjdeler olsun

Emekliler için önemli bir destek paketi Meclis’e sunulacak. Bu paket kapsamında emeklilere faturalarda kolaylık sağlanacak.

Emeklilerle ilgili haberler gündemdeki yerini koruyor. Son zam oranlarının emeklilerin geçim sıkıntısına çözüm olmadığı göz önünde bulundurulduğunda, milyonlarca emekli hükümetten yeni adımlar bekliyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu yılın emeklilerin yılı olacağına dair açıklamaları yapmasına rağmen, bu söylemin zam oranlarına yansımaması dikkat çekti..

img-4096.jpeg

Bu durum üzerine hükümet, milyonlarca emekliyi ilgilendiren yeni destekler için hazırlıklara başladı.

Ak Parti Grup Başkan Vekili Muhammed Emin Akbaşoğlu, Nisan ayında Meclis’in açılmasıyla birlikte emeklilerle ilgili düzenlemenin öncelikli konulardan biri olacağını belirtti.

7 büyük destekten oluşan düzenlemenin emeklilerle ilgili Nisan ayında Meclis’e sunulması planlanıyor.

Bu destekler arasında ücretsiz ve indirimli ulaşım, fatura desteği, maaş hesabı gibi birçok konunun yer alacağı belirtiliyor.

Hükümet, bu konuda yerel yönetimler ve bakanlıklarla iş birliği yapacak.

Faturalarda kolaylık sağlanacak destekler arasında su faturalarında indirim veya ücretsiz hizmet sunulacak. Nisan ayında Meclis’e sunulması beklenen düzenleme kapsamında, emeklilerin belediyelerle protokol yapması öngörülüyor.

Bu düzenlemeyle birlikte emeklilere şehir içinde indirimli toplu taşıma, belediye tesislerinden ayrıcalıklı yararlanma gibi birçok konu da ele alınacak.

Eğer düzenleme hayata geçirilirse, emekliler belediyenin sunduğu tüm hizmetlerden ayrıcalıklı olarak faydalanabilecekler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN