Erdoğan'ın mitinginde "İsrail ile ticaret utancı sonlandırılsın" pankartına sansür

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sakarya mitinginde, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarını ve işgalini kınayan bir pankart açıldı. "İsrail ile ticaret utancı sonlandırılsın" yazan pankart bir süre sonra sivil polis olduğu düşünülen kişilerce kaldırıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Sakarya'daki mitinginde, Filistin'e yönelik saldırılarını ve işgalini sürdüren İsrail ile olan ticari ilişkilerin sonlandırılması çağrısı yapan bir pankart açıldı. 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda gerçekleşen etkinlik sırasında açılan "İsrail ile ticaret utancı sonlandırılsın" yazılı pankart, dikkat çekti.

Ancak, mitingin ilerleyen dakikalarında, polis olduğu düşünülen bazı kişilerin, bu pankartı açan kişilerin yanına gelerek pankartın kaldırılmasını sağladığı gözlendi. Bu durum, miting alanında kısa süreli bir dikkat odağı oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı bu mitingde, Türkiye'nin dış politika gündemi ve bölgesel konular üzerine konuşmalar yapılırken, söz konusu pankartın açılması, Türkiye'nin İsrail ile olan ticari ilişkilerine dair toplumsal tepkilerin devam ettiği olarak değerlendirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN