Eris varyantında ilk vaka ortaya çıktı! Kabus geri mi dönüyor? Altan Sancar Twitter'dan böyle duyurdu

Eris varyantında ilk vaka ortaya çıktı! Kabus geri mi dönüyor? Altan Sancar Twitter'dan böyle duyurdu

Dünyayı yeniden salgın paniği sardı! Salgın Türkiye’ye de sıçradı! Eris varyantında ilk vaka ortaya çıktı! Kabus geri mi dönüyor? Yasaklar tekrar mı başlayacak? Altan Sancar X (Twitter) platformundan duyurdu...

Covid-19 vakalarındaki artış ve Eris varyantıyla dünyayı yeniden salgın endişesi sardı. Fahrettin Koca konu ile ilgili kamuoyunu bilgilendirmek için “Omicron’un alt varyantlarını görüyoruz, bunu uluslararası kamuoyuyla da paylaşıyoruz. Ama Eris varyantına henüz rastlanmadı.” şeklinde açıklama yaptı.

“AİLE BOYU YAKALANDIK”

screenshot-7-001.jpg

Bu açıklamanın aksine Altan Sancar X platformu üzerinden ailesiyle birlikte Eris varyantına yakalandığını duyurdu. Eris varyantına yakalandığını söyleyen Sancar, sosyal medya hesabında durumu “Covid-19’un her varyantına yakalanmış biri olarak, Eris’i boş geçemezdim. Aile boyu yakalandık, ilk yakalandığımız ve aşısız olduğumuz dönem kadar ağır geçiyor. CRP değerini yükseltecek kadar ağır geçiyor. Geçti, gitti sandığımız koronavirüs hala aramızda yayılmaya devam ediyor.” şeklinde paylaştı

YENİ BİR NUMUNE ALINDI

Bu tweetin ardından Altan Sancar, Sağlık Bakanlığı ekiplerinin yeni bir numune aldığını “Sağlık Bakanlığı ekipleri inceleme yapmak üzere yeni bir numune aldılar. İnceleme sonrası bilgilendirme yapılacağını belirttiler. Bundan sonraki süreç kendilerinin kontrolünde olacak.” tweeti ile duyurdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN