Erkan Baş'tan Selahattin Demirtaş'a 'mavi kazak' sözü

Erkan Baş'tan Selahattin Demirtaş'a 'mavi kazak' sözü

TİP lideri Erkan Baş, kendisinden ‘açık mavi’ kazak isteyen tutuklu bulunan eski HDP eski eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’a kazak sözü verdi. Baş, 1500 lira olduğu iddia edilen kazak için Demirtaş'a, “Açık mavisini bugün alacağım, çok yakında buluşunca veririm, eminim sana çok yakışacak” şeklinde yanıt verdi.

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, geçtiğimiz hafta gündemi meşgul eden ve fiyatının 1500 lira olduğu iddia edilen Türkiye İşçi Partisi (TİP) Başkanı Erkan Baş'ın giymiş olduğu kazak hakkında Baş'a seslenerek paylaşımda bulundu.

Demirtaş, yapmış olduğu paylaşımda, bazı AK Partili isimlerin mal varlıklarına dair birkaç fotoğraf kullanarak, "Sevgili Erkan, bugünkü fiyatı 1500 TL olan bir kazak giydiğini kahrolarak öğrendim. Oysa dünyanın bütün sosyalistleri yaz kış atletle dolaşıyor, sana yakışıyor mu? (Bence yakışıyor, açık mavisi de var mı?) Bak gerçek siyasetçiler ne halde yaşıyor, umarım utanıyorsundur "ifadelerini kullandı.

BAŞ'TAN DEMİRTAŞ'A KAZAK

Baş, kendisinden mavi kazak isteyen Demirtaş’a şu ifadelerle yanıt verdi:

"İspatlayamam ama yemin ederim; en çok kırmızı olmasına delirdiler. Evet, ülke bu haldeyken hala o siyasetçilerin iktidar olmasından çok utanıyorum, bu utançtan en kısa sürede kurtulacağız. Açık mavisini bugün alacağım, çok yakında buluşunca veririm, eminim sana çok yakışacak."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN