Demirtaş: Sıfırlama tweetimi bile sıfırlamışlar

Demirtaş: Sıfırlama tweetimi bile sıfırlamışlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “2018’de kronometre sıfırlandı” sözüne yanıt olarak attığı “Bu işler para sıfırlamaya benzemez” yanıtı sansürlenen Selahattin Demirtaş, “Vay arkadaş ya, sıfırlama tweetimi bile sıfırlamışlar. Bu kadar mı korkuyorsunuz” dedi.

Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunana HDP Eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın cumhurbaşkanlığı adaylığı hakkında ‘Kronometre sıfırlandı’ sözlerine Twitter hesabından, “Halk senin kronometreni durdurunca sıfırı görürsün” paylaşımı yaptı. Demirtaş’ın paylaşımına Erdoğan’ın ‘kişilik hakları zedelendiği’ iddiasıyla başvurusu üzerine engellendi.

Demirtaş, erişim engelini Twitter hesabından şu sözlerle eleştirdi:

"Vay arkadaş ya, sıfırlama tweetimi bile sıfırlamışlar! Bu kadar mı korkuyorsunuz" diye yazan Demirtaş, "Görüyorsunuz, her şeyden korkuyorlar arkadaşlar, her şeyden. Cesaretle direnmeye devam etmeli ve geri adım atmadan değişim düğmesine basmalısınız. Birlikte başaracağız, birlikte kazanacağız"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN