Eski Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'den BİSAV tepkisi

Eski Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'den BİSAV tepkisi

İstanbul Şehir Üniversitesi'nin ardından Bilim ve Sanat Vakfı'na (BİSAV) kayyum atanması kararına bir tepki de eski Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'den geldi. Görmez, "Bilim ve Sanat Vakfı üzerinden yaşanan son gelişmeler hepimizi kaygı ve üzüntüye sevketmektedir" ifadesini kullandı.

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Mehemt Görmez, BİSAV'a kayyum kararına tepkisini gösterdi. Görmez şu ifadeleri kullandı;
 
"İslam Ümmetinin bütün ocaklarına ateşler düştüğü ve mazlumların umudu Türkiye’nin yedi cephede bu ateşleri söndürmeye çalıştığı bir zaman diliminde Bilim ve Sanat Vakfı üzerinden yaşanan son gelişmeler hepimizi kaygı ve üzüntüye sevketmektedir.
 
Yetki ve sorumluluk sahibi tüm kardeşlerimizi bu meseleleri hukuk ve kardeşlik ahlakı çerçevesinde halletmek üzere biran önce harekete geçmeye ve insiyatif almaya davet ediyorum."
 
20-01/23/ddd.png
 

 

 
 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN