Evinde tam 2 buçuk kilo uyuşturucu madde bulundu! Ama öyle bir savunma yaptı ki duyanlar şok oldu

Evinde tam 2 buçuk kilo uyuşturucu madde bulundu! Ama öyle bir savunma yaptı ki duyanlar şok oldu

Evinde 2 buçuk kilo uyuşturucu madde bulunan adamın verdiği ifade şok etti! Duyan kulaklarına inanamadı! Öyle bir savunma yaptı ki böylesi daha önce yapılmamıştı! İşte uyuşturucu ticareti yapan adamın yaptığı savunma...

Beyoğlu Hacı Ahmet Mahallesi'nde gerçekleştirilen polis operasyonunda, uyuşturucu ticareti yapıldığı belirlenen bir ev basıldı. Operasyon sonucunda, Ş.T. isimli şüpheli gözaltına alındı. Ş.T.'nin narkotik suçları, yaralama ve ruhsatsız silah suçlarından sabıka kaydı olduğu tespit edildi.

OPERASYON SIRASINDA ELE 2 KİLO 697 KG MARİHUANA GEÇİRİLDİ

uyusturucu-ticareti-yapan-adamin-savunmasi-1-001.jpg

Evde yapılan aramalarda, 6 parça halinde toplam 2 kilo 697 gram marihuana maddesi, 27 adet sentetik hap, 2 ruhsatsız tabanca ve çeşitli çaplarda 72 fişek ele geçirildi. Ayrıca, 2 cep telefonu, 1 hassas terazi ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 3 bin 290 lira para bulundu.

'DİŞ AĞRISINA İYİ GELİYOR DEDİLER ÖNERDİLER ALDIM "

uyusturucu-ticareti-yapan-adamin-savunmasi-2.jpg

Ş.T., polise verdiği ilginç cevapla dikkat çekti. Evde bulunan uyuşturucunun diş ağrısını dindirmek için aldığını iddia ederek “Diş ağrısına iyi geliyor dediler önerdiler aldım” ifadelerini kullandı. Açıklama, yetkilileri şaşırttı.

Ş.T., 6136 sayılı Kanun'a ve uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti suçundan sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN