Evine astığı '128 milyar dolar nerede?' pankartı indirildi

Evinin balkonuna '128 milyar dolar nerede?' yazılı pankart asan CHP Kayseri İl Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Yeşilyurt, pankartının polisler tarafından sökülmesinin ardından suç duyurusunda bulundu. Polislere savcılık kararı sorduğunu ancak Valilik kararı ile Kabahatler Kanununa göre hakkında işlem yapıldığını belirten Yeşilyurt, "Hiçbir şeyden korkmuyoruz, korkmayacağız" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Yeşilyurt evinin balkonuna '128 milyar dolar nerede?' yazılı pankart astı. Yeşilyurt'un evinin balkonuna astığı pankart polisler tarafından indirildi.

T24'te yer alan habere göre; Yeşilyurt, pankartın Cumhuriyet Savcılığı kararı olmadan indirildiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.

Özgür Yeşilyurt, Kayseri Adliyesi önünde basın açıklaması yaparak 16 Nisan tarihinde evine astığı pankartını indirmeye gelen polislere savcılık kararını sorduğunu, ancak bu konuda yanıt alamadığını belirtti.

“Pankartı sökmek için gelen polis ekiplerinden savcılık kararı istedim, ancak Valilik kararı ile Kabahatler Kanununa göre hakkımda işlem yaptılar" diyen Özgür Yeşilyurt, "Pankartı itfaiye aracı ile söktüler. Pankartıma hukuksuz şekilde el koydular. Bu konuda hukuk mücadelesi başlattık. Hiçbir şeyden korkmuyoruz, korkmayacağız. Bir kez daha Adalet Sarayından soruyoruz; 128 milyar dolar nerede?” ifadelerini kullandı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN