EYT ve kadro bekleyenlere Bakan Bilgin'den net açıklama! Tarih vererek güzel haberi milyonlarca kişiye duyurdu

EYT ve kadro bekleyenlere Bakan Bilgin'den net açıklama! Tarih vererek güzel haberi milyonlarca kişiye duyurdu

Milyonların dört gözle beklediği kadro düzenlemesi ve EYT açıklamaları hakkında açıklamalar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den geldi. Vedat Bilgin merak edilen konu hakkındaki detayları tek tek açıkladı. İşte Vedat Bilgin'in işaret ettiği o tarih…

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin birçok kişiyi ilgilendiren önemli açıklamalarda bulundu. Geçici işçilere kadro verilmesine yönelik düzenlemenin ay sonuna doğru Meclis’te yer alacağını belirten Vedat Bilgin, EYT hakkında akıllara takılan soruların yanıtını verdi.


VEDAT BİLGİN DETAYLARI AÇIKLADI


Gerçekleştirilen kabine toplantısından sonra gazetecilerle bir araya gelen Vedat Bilgin akıllardaki soruların yanıtını verdi. Gazetecilerin sorularının cevaplayan Bilgin, Bakanlığın gündemindeki konunun geçici işçiler olduğunu belirtti. Bakan Bilgin, geçici işçilerin kadrolu işçi olarak görülmesi için ihtiyaç duyulan sektörde kadrolu çalışmasının sağlanacağını ifade etti. Çalışmaların bu ay içerisinde sonuçlanacağının altını çizen Bakan Bilgin, 300.000 geçici işçi olduğunu belirtti. Konu hakkında açıklamalarına devam eden bakan Bilgin, “Çalışma bitmediği için bir şey söyleyemem, ama önümüzde o var. Bu ay içinde bitireceğiz. Ay sonuna doğru Meclise intikal ettireceğiz" şeklinde konuştu. Bakan Bilgin, konunun artık mecliste olduğunu vurguladı.

bakan-bilgin-acikladi.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN