EYT'lilere 2023 piyangosu vurdu! Tek seferde 3 maaş birden ödenecek: O tarihi bekleyin!

EYT'lilere 2023 piyangosu vurdu! Tek seferde 3 maaş birden ödenecek: O tarihi bekleyin!

EYT'nin yasallaşmasından sonra Nisan ayında ilk maaşlarını alacak olan EYT'liler 3 maaş birden alacak. Milyonlarca vatandaşı sevindiren 3 maaş detayı merak konusu oldu.

Emeklilikte Yaşa Takılan milyonlarca vatandaş geçen aylarda çıkan yasa ile beraber emekli olmuştu. Meclis'ten geçen yasa sonrası Nisan ayında ilk maaşlarını alacak olan EYT'lilere 2 müjde daha geldi. EYT'liler Nisan ayında 3 maaş birden alacak. İşte detaylar...

para.jpg

EYT'LİLERE 3 ÖDEME MÜJDESİ

Yapılan düzenleme ile beraber TBMM'den geçen EYT yasası çok sayıda mağdura emeklilik kapısını açtı. Yıllardır mücadele veren EYT'liler emekli olurken, gözler Nisan ayına döndü. İlk maaşlarını alacak olan EYT'lilere müjde üstüne müjde geldi.

eyt.jpg

EMEKLİ OLANLARA NİSAN AYINDA 3 ÖDEME

Emekliliğin yolunu açan EYT düzenlemesi sonrası milyonlarca vatandaş Mart ayında emeklilik Sosyal Güvenlik Kurumu'na başvurularını yaptı. Nisan ayında hesaplarına yatacak olan maaşlarını bekleyen EYT'lilere 2 müjdeli haber daha geldi.

eytmaas.jpg

MAAŞ DIŞINDA BANKA PROMOSYONU DA VAR

EYT maaşı dışında ek ödeme de alacak olan emeklilere, promosyon ve emekli ikramiyesi de verilecek. Bankalar EYT için sıraya girerken, en az 10 bin liradan başlayan promosyon kampanyalarını açıklamaya başladı. En yüksek promosyon ise 15 bin TL.

eytliler.jpg

BAYRAM İKRAMİYESİ DE ALACAKLAR

Banka promosyonu dışında bir ödeme de bayram ikramiyesi olacak. Verilecek olan bayram ikramiyesin miktarı henüz belli olmazken, en az ödemenin 1100 lira olacağı yönünde. Böylelikle EYT ile emekli olan çok sayıda vatandaş Nisan ayında 3 ödeme birden alacaklar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN