Fahrettin Altun'dan Nebati'ye tebrik ve Elvan'a teşekkür mesajı

Fahrettin Altun'dan Nebati'ye tebrik ve Elvan'a teşekkür mesajı

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfü Elvan görevinden istifa etti. İstifa sonrası teşekkür mesajı ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan değil Cumhurbaşkanı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan geldi. Altun sosyal medyadan yaptığı paylaşımında “Görevi devreden sayın Lütfi Elvan bakanımıza bugüne kadarki hizmetleri dolayısıyla teşekkür ediyorum.” dedi.

Görevinden istifa eden Lütfi Elvan’dan boşalan Hazine ve Maliye Bakanlığına Nureddin Nebati atandı.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda Nureddin Nebati’yi tebrik etti. Lütfi Elvan’a da bugüne kadarki hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Altun, açıklamasında "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine atanan sayın Dr. Nureddin Nebati’yi tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum. Görevi devreden sayın Lütfi Elvan bakanımıza bugüne kadarki hizmetleri dolayısıyla teşekkür ediyorum." dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN