'FETÖ'cü' tazminatı: Ümit Özdağ, İYİ Partili Buğra Kavuncu'ya 20 bin lira ödeyecek

'FETÖ'cü' tazminatı: Ümit Özdağ, İYİ Partili Buğra Kavuncu'ya 20 bin lira ödeyecek

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, geçtiğimiz yıllarda eski İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'yu 'FETÖCÜ' olmakla suçlamıştı. Buğra Kavuncu, iddiaları dile getiren Özdağ aleyhine manevi tazminat davası açtı ve mahkeme bugün karar verdi. Özdağ, Kavuncu'ya 20 bin lira tazminat ödeyecek.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, üç yıl önce katılmış olduğu bir televizyon programında, eski İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’nun FETÖ’cü olduğunu ve aynı zamanda örgütle bağlantılı Kazakistan Türk İş Adamları Derneği’nin Başkan Yardımcılığı'nı yaptığını iddia etmişti.

Özdağ’ın bu iddiaları üzerine Buğra Kavuncu'nun bizzat kendi talebiyle Kavuncu hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma açılmış ve 31 Mayıs 2021 tarihi itibarıyla Buğra Kavuncu hakkında takipsizlik kararı verilmişti.

umit-ozdagin-yalanini-ici-487-2.jpgÜmit Özdağ

Bu iddiaları dile getiren Ümit Özdağ hakkında fezleke düzenlenmişti.

20 BİN LİRA ÖDEYECEK

Bu gelişmeler ile birlikte Buğra Kavuncu, iddiaları dile getiren Özdağ aleyhine manevi tazminat davası açtı ve mahkeme bugün karar verdi.

bugra-kavuncu-aa-1638994.jpgBuğra Kavuncu

Özdağ'ın avukatı, mahkeme esnasında birçok kez, Özdağ'ın Kavuncu'ya 'FETÖ'cü' demediğini iddia etti.

Canlı yayında iddialarda bulunan Ümit Özdağ hakkında mahkemece 20 bin TL manevi tazminat ödemesine karar verilmiştir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN