Ümit Özdağ, muhalif Rus'a Putin propagandası yaptı: Batılı güçler Rusya'yı kışkırttı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, kendisiyle konuşan muhalif Rus vatandaşına Rusya Devlet Başkanı Vladimir propagandası yaptı. Özdağ Rusya'nın kışkırtıldığını savunarak, Ukrayna'nın NATO'ya katılmak istemesinin savaşı başlattığını iddia etti.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, savaş karşıtı Rus muhalif Vadim Rezvy ile yaptığı konuşmada Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i savundu. 2014'te Kırım'ı işgal eden ve 24 Şubat 2022'de kalan Ukrayna topraklarına karşı topyekun bir savaş başlatan Putin'i savunan Özdağ, ülkesindeki diktatöre ve Rusya'nın Ukrayna'yı işgaline karşı tüm Rus vatandaşlarının tepki göstermesi gerektiğini savunan Vadim Rezvy'nin "Batılı güçler ne yaptılar da Rusya'yı kışkırttı" sorusuna "Çünkü Ukrayna'nın lideri NATO'ya katılmak istedi" diye cevap verdi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, savaş karşıtı Rus muhalif Vadim Rezvy ile yaptığı konuşmada Putin'i savundu. 2014'te Kırım'ı işgal eden ve 24 Şubat 2022'de kalan Ukrayna topraklarına karşı topyekun bir savaş başlatan Putin'i savunan Özdağ, ülkesindeki diktatöre ve Rusya'nın Ukrayna'yı işgaline karşı tüm Rus vatandaşlarının tepki göstermesi gerektiğini savunan Vadim Rezvy'nin "Batılı güçler ne yaptılar da Rusya'yı kışkırttı" sorusuna "Çünkü Ukrayna'nın lideri NATO'ya katılmak istedi" diye cevap verdi.

Özdağ, yaptığı konuşmayla Türkiye'de Rusya'nın desteklediği troller tarafından destek gördü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (10)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
10 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN