Fırat Nehri'nde acı olay: 5 yaşındaki Ada ve onu kurtarmaya çalışan Derya boğuldu

Fırat Nehri'nde acı olay: 5 yaşındaki Ada ve onu kurtarmaya çalışan Derya boğuldu

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Fırat Nehri'ne serinlemek için giren 5 yaşındaki Ada Yakut ile onu kurtarmak için suya giren Derya Ülger (33) boğuldu. Dalgıç ekiplerinin çalışmasıyla sudan çıkarılan iki kişinin cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

Acı olay, sabah saatlerinde Şanlıurfa'nın Siverek ilçesine bağlı Taşağıl Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, ailesiyle birlikte piknik yapmak için Diyarbakır'dan bölgeye gelen Ada Yakut, serinlemek için Fırat Nehri'ne girdi.

Bir süre sonra suda çırpınmaya başlayan çocuğu gören Derya Ülger, Ada'yı kurtarmak için nehre girdi. Ülger'in de bir süre sonra gözden kaybolması üzerine çevredekiler durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi.

basliksiz-2.jpg

DALGIÇ EKİPLERİ SEVK EDİLDİ

İhbar üzerine bölgeye jandarma, sağlık ve su altı arama ekipleri gönderildi. Dalgıç ekipleri, suda kaybolan Ada Yakut ve Derya Ülger'i bulmak için çalışma başlattı.

Ekiplerin yürüttüğü arama çalışmalarının ardından iki kişi sudan çıkarıldı. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Ada Yakut ve Derya Ülger'in hayatını kaybettiği belirlendi. İki kişinin cansız bedeni, kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi amacıyla otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN