'Galiba yanlış geldiniz burası Kartalkaya değil Düzce' demişti: İmamoğlu'nu provoke etmek istemişti, bakın kim çıktı?

Düzce'yi ziyaret eden İBB Başkanı İmamoğlu'nu, bir genç "Yanlış geldiniz. Burası Kartalkaya değil, burası Düzce" diyerek provoke etmeye çalıştı. İmamoğlu soru üzerine "Bir tanem, ikisine de gideriz. Seni de götüreyim Kartalkaya'ya. Yazık küçücük çocuğa ne söylettiriyorlar. Bak şimdi kendisini getireni arıyor" ifadelerini kullandı. Soru soran gencin ise AK Parti Düzce Gençlik Kolları üyesi olduğu öğrenildi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Kasım'da 5.9 büyüklüğünde depremin meydana geldiği Düzce'ye gitti. Ekrem İmamoğlu, kent merkezinde esnaf ziyaretinde de bulundu. İmamoğlu'nun yanına gelen bir genç "Galiba yanlış geldiniz burası Kartalkaya değil. Burası Düzce" dedi.

İmamoğlu ise soru üzerine "Bir tanem, ikisine de gideriz. Seni de götüreyim Kartalkaya'ya. Yazık küçücük çocuğa ne söylettiriyorlar. Bak şimdi kendisini getireni arıyor" ifadelerini kullandı.

AK PARTİ'DE GÖREVLİ ÇIKTI

Ekrem İmamoğlu'na soru soran çocuğun AK Parti Düzce Gençlik Kolları'nda görevli olduğu ortaya çıktı. AK Parti Düzce İl Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Küçük'ün paylaşımlarında Ekrem İmamoğlu'na soru soran gencin fotoğrafları da bulunuyor.

whatsapp-image-2022-11-30-at-17-50a.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN