Galip Aykaç'ın yerine gelen isim belli oldu

Galip Aykaç'ın yerine gelen isim belli oldu

Galip Aykaç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli'nin hedef almasının ardından Gıda Perakendecileri Derneği’ndeki geçtiğimiz aylarda görevinden istifa etmişti. Aykaç’tan boşalan başkanlık koltuğuna Alp Önder Özpamukçu oturdu.

Üyeleri arasında A101, BİM , CarrefourSA, Migros, ŞOK gibi ünlü market zincirlerinin de yer aldığı Gıda Perakendecileri Derneği’nin (GPD) yeni başkanı Alp Önder Özpamukçu oldu.

Gıda Perakendecileri Derneği’nden gerçekleştirilen açıklamaya göre; bugün gerçekleştirilen olağan genel kurulda başkanlığa seçilen Özpamukçu bu görevi 2023-2025 dönemi için yürütecek.

Koçtaş Yönetim Kurulu Üyesi olan Özpamukçu bununla birlikte GürAta Danışmanlık Yönetim Kurulu başkanı.

ac17ad4b6bbb92d9fc3f0d3f34e70b38.jpgAlp Önder Özpamukçu

NE OLMUŞTU?

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Devlet Bahçeli fahiş fiyat uyguladıkları ve enflasyonu körükledikleri yönünde marketlere yönelttiği sert eleştiri ve tehditlere karşı Aykaç çeşitli konuşmalarında bu suçlamaları reddederek yüksek enflasyonunun sebebinin zincir marketler olmadığını söylemişti.

6387788a50acca2150eb6a72.jpgGalip Aykaç

Yaşanan ve bir süre gündemi meşgul eden tartışmaların ardından Aykaç, GPD başkanlığından istifa etmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN