Gece yarısında o canlıyı gören vatandaşlar cep telefonlarına sarıldı! Dağlardan inip sessizce sızmış

Gece yarısında o canlıyı gören vatandaşlar cep telefonlarına sarıldı! Dağlardan inip sessizce sızmış

Vahşi doğada yaşam mücadelesi veren o canlı şehre indi. O ilimizden gelen görüntüler şoke etti. Gece yarısında o canlıyı gören vatandaşlar cep telefonlarına sarıldı! Dağlardan inip sessizce sızmış. Uzmanlar bölge halkını uyardı. Mutlaka tedbirli olun.

Eskişehir'de çekilen görüntüler şoke etti. Aç karnını doyurmak için şehir merkezine inen tilki karanlıkta aniden ortaya çıktı. Yolda tilkiyi gören vatandaşlar hemen cep telefonlarına sarıldı. Dağlardan inip sessizce sızmış!

GECE YARISINDA BELİRDİ... GÖRENLER CEP TELEFONLARINA SARILDI

Karnı acıkan tilki yiyecek bulmak için dağlardan şehir merkezine kadar indi. Yoldan geçen vatandaşlar gece karanlığında gördüğü tilki ile şoke oldu. Hemen cep telefonlarına sarılarak o anları kaydettiler.

DAĞLARDAN İNİP SESİZCE SIZDI

Odunpazarı ilçesi Çankaya Mahallesi’nde bir tilkinin şehre indiği görüldü. Akşam saatlerinde cep telefonu ile görüntüsü kaydedilen tilkinin, yiyecek bulmak için şehir merkezine indiği tahmin edildi.

gece-yarisinda-o-canliyi-goren-vatandaslar-cep-telefonlarina-sarildi-daglardan-inip-sessizce-sizmis.jpg

Vatandaşın ilgisi üzerine tilkinin sağa sola baktıktan sonra gözlerden kaybolduğu görüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN