Kastamonu, Zonguldak, Bartın, Karabük ve Sakaryalılar dikkat! Yarın sakın evden dışarıya adım atmayın: 90-95 km hızla vuracak

Kastamonu, Zonguldak, Bartın, Karabük ve Sakaryalılar dikkat! Yarın sakın evden dışarıya adım atmayın: 90-95 km hızla vuracak

Türkiye geneli etkili olan soğuk hava dalgası Karadeniz bölgesini de etkisi altına almış durumda. Uzmanlardan peş peşe uyarılar yapılırken Kastamonu, Zonguldak, Bartın, Karabük ve Sakaryalılar için flaş bir acil kodlu çağrı yapıldı. Pazar sabahına şoke olarak uyanacaksınız. Yarın sakın evden dışarıya adım atmayın! 90-95 km hızla vuracak. Evlerinizin kapı ve camlarını sıkı sıkı kapatın.

Soğuk hava dalgası yurt genelinde etkisini sürdürmeye devam ediyor. Aralık ayında kar yağışları beklenirken Kastamonu, Zonguldak, Bartın, Karabük ve Sakaryalılar için kritik uyarı yapıldı. Cumartesi akşamından başlayacak Pazar gününe kadar devam edecek. Yarın sabah şok şekilde uyanacaksınız. Sakın evden dışarıya adım atmayın. 90-95 km hızla vuracak.

YARIN SAKIN EVDEN DIŞARIYA ADIM ATMAYIN

Meteorolojik kaynaklarından Türkiye için uyarılar yapılmaya devam ediliyor. Kastamonu, Zonguldak, Bartın, Karabük ve Sakaryalılar dikkat. HavaCity sosyal medya hesabının paylaşımına göre Pazar sabahı itibariyle Batı Karadeniz sahillerinin tamamında Karayel güçleniyor.

kastamonu-zonguldak-bartin-karabuk-ve-sakaryalilar-dikkat-yarin-sakin-evden-disariya-adim-atmayin-90-95-km-hizla-vuracak-1.jpg

90-95 KM HIZLA VURACAK

Pazar günü güçlenen Karayelin etkisi 90-95 km/s olarak öngörülüyor. Paylaşıma, 'Olumsuz etkileri olacaktır tedbirli olmakta fayda var.' notu düşüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN