Gelecek Partisi'nden deprem videosu: Millet gücünü, devlet güçsüzlüğünü gösterdi

Gelecek Partisi sosyal medya hesabından yayınladığı deprem videosunda afet bölgesinden kesitler sundu. Partinin lideri Davutoğlu'nun konuşmalarına da yer verilen videoda deprem krizinde ilk 48 saatte iktidarın olmayışına vurgu yapılarak "Millet gücünü, devlet güçsüzlüğünü gösterdi" ifadeleri kaydedildi.

Gelecek Partisi 6 Şubat deprem felaketinde iktidarın bölgeye hemen intikal etmemesi ve vatandaşların yanında olmamasına vurgu yaparak eleştirilerde bulundu. Parti hazırladığı deprem videosunda afet bölgesinden kareler sunup Genel Başkan Ahmet Davutoğlu'nun konuşmalarından kesit sundu.

Söz konusu videoda Davutuoğlu şu ifadeleri kaydetti:

Neden asker inmedi, neden? Böyle bir kriz yönetimi olmaz. Devletin başındaki kişinin o bölgeye hemen intikal etmesi ve halkın onu görmesi lazım.

'KIZILAY BİR REZALETTİR'

Eğer 11 ilde birden "ilk 48 saatte kimse gelmedi" sesleri yükseliyorsa burada bir devlet zaafı vardır, kurum zaafı vardır. Kızılay zaaftan öte bir rezalettir. Bunun affedilir tarafı yok.

Her yerde sordum ilk 48 saatte asker vardı diyen bir kişiye rastlamadım. Millet gücünü, devlet güçsüzlüğünü gösterdi, bu krizde.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN