Genco Erkal’dan Tıp Bayramı paylaşımı: Düştüğümüz şu duruma bakın…

Genco Erkal’dan Tıp Bayramı paylaşımı: Düştüğümüz şu duruma bakın…

Sanatçı Genco Erkal, sosyal medya hesabından 14 Mart Tıp Bayramı'na ilişkin paylaşımda bulundu. Erkal, "Bir zamanlar şarkılarla, türkülerle, şiirlerle, coşkuyla kutlardık 14 Mart Tıp Bayramı'nı. Bir de bugün düştüğümüz şu duruma bakın" ifadelerini kullandı.

Sanatçı Genco Erkal, 14 Mart Tıp Bayramı ile ilgili sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı. Erkal, "Bir zamanlar şarkılarla, türkülerle, şiirlerle, coşkuyla kutlardık 14 Mart Tıp Bayramını, bir de bugün düştüğümüz şu duruma bakın" dedi.

Doktorlar özlük haklarının iyileştirilmesini isterken, Türkiye hekim göçü vermeye devam ediyor. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın "Gidiyorlarsa gitsinler" diye tepki gösterdiği doktorlar, 14 Mart Tıp Bayramı'nda çalışma şartlarının iyileştirilmesi için grev yapıyor. Sanatçı Genco Erkal da doktorların mücadelesine destek verirken, Tıp Bayramı'na ilişkin olarak bir mesaj yayımladı.

Erkal, "Bir zamanlar şarkılarla, türkülerle, şiirlerle, coşkuyla kutlardık 14 Mart Tıp Bayramını, bir de bugün düştüğümüz şu duruma bakın. Enseyi karartmayalım, bunlar da geçer, direnen kazanır. Her daim başımızın üstündesiniz tüm hekimler ve sağlık emekçileri" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN