Usta sanatçı Genco Erkal'dan üzen haber: Üstesinden geleceğim

Usta sanatçı Genco Erkal'dan üzen haber: Üstesinden geleceğim

Usta tiyatro sanatçısı Genco Erkal, sağlık sorunlarının devam ettiğini belirterek, "Üstesinden geleceğim, merak etmeyin. Nisan ayı sonunda sahnelere dönebilmeyi umuyorum diyelim şimdilik" paylaşımında bulundu.

Türk tiyatrosunun en önemli isimlerinden olan sanatçı Genco Erkal (84), mart ayında, Twitter hesabından bir paylaşımda bulunmuş ve sağlık durumuna ilişkin problemler olduğunu duyurarak, "İki hafta kadar sahneden uzak kalmak zorundayım" demişti.

Usta sanatçı, bugün sosyal medya hesabından, sağlık durumuna ilişkin yeni bir açıklama yaptı. Sağlık sorunlarının devam ettiğini belirten Erkal, "Nisan ayı sonunda sahnelere dönebilmeyi umuyorum diyelim şimdilik" düşüncesini dile getirdi.

'ÜSTESİNDEN GELECEĞİM, MERAK ETMEYİN'

Erkal, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Sağlık sorunlarımı iki haftada hallederim sanıyordum, biraz uzadı maalesef. Üstesinden geleceğim, merak etmeyin. Nisan ayı sonunda sahnelere dönebilmeyi umuyorum diyelim şimdilik" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN