Gökhan Zan canlı yayında isyan etti! 'Hakkımı helal etmiyorum...'

Gökhan Zan canlı yayında isyan etti! 'Hakkımı helal etmiyorum...'

Son olarak Hatayspor'da görev alan eski milli futbolcu ve antrenör Gökhan Zan, katıldığı bir canlı yayında Hatay'da yardım beklerken kandırıldığını söyleyerek yaşananlara sert bir dille tepki gösterdi.

6 Şubat'ta Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan'da meydana gelen ve yaklaşık 50 bin vatandaşımızın hayatını kaybetmesine neden olan depremlere Hatay'da yakalanan eski milli futbolcu ve antrenör Gökhan Zan yardım beklerken kandırıldığını söyleyerek canlı yayında isyan etti.

Son olarak Hatayspor'da görev alan eski milli futbolcu Gökhan Zan, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelerek on bir ili yerle bir eden depremlere doğduğu yer olan Hatay'da yakalandı. Depremin meydana geldiği ilk günden bu yana afetzedelere yardım eden Gökhan Zan, katıldığı canlı yayında resmen isyan etti.

Halk TV ekranlarında izleyiciyle buluşan İsmail Küçükkaya ile Yeni Bir Sabah programına konuk olan Gökhan Zan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'na tepki gösterdi.

"HAKKIMI HELAL ETMİYORUM"

Hatay'da yardım beklerken kendisine yalan söylendiğini vurgulaya Gökhan Zan, canlı yayında şunları söyledi.

"Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı diye bir şey var. Beni aradılar Çağatay Bey ve Ali Bey diye birileri. Numaramı bulmuşlar. Gökhan Bey yaptıklarınızı görüyoruz, mücadele ediyorsunuz. Biz sizin emrinizdeyiz.' Çünkü biriyle koordine olmak zorundasınız. Kiminle koordine olacaksınız? Bir yarım saatte gelecek olan kepçe, akşam 6'dan gece 12'ye kadar zifiri karanlıkta bekledik o soğukta. Biz defnedemiyoruz, aldık enkaza geri götürdük. Enkazda bıraktık orada bekledik sabaha kadar sonra tekrar geri getirdik bu sefer kendi imkanlarımızla yaptık. Böyle bir insan bu kadar ağır bir travma üzerine size yalan konuşuyor. Ben hakkımı helal etmiyorum. Bu çok ağır bir şey. Bir gün değil iki gün değil bir hafta boyunca bana yalan söylediler."

Gökhan Zan 'bana yalan söylediler' diyerek tepki gösterdi: Hakkımı helal etmiyorum

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN