Grip olduğunuzda daha çok dikkat edin! Az kalsın ölüyordu! Bir anda her yer alev aldı!

Grip olduğunuzda daha çok dikkat edin! Az kalsın ölüyordu! Bir anda her yer alev aldı!

Grip olduğunuzda bundan sonra iki kez dikkat edeceksiniz. Grip nedeniyle gaz kaçağını fark etmeyen Orhan Deniz, ocağı yakmak isterken az kalsın canından oluyordu. Iğdır'da yaşanan olayda ağır yaralanan Deniz, tedavi için Erzurum'a sevk edildi.

Iğdır'da akıl almaz bir olay meydana geldi. Grip olan Orhan Deniz hastalığı nedeniyle gaz kaçağını fark etmeyince bir anda ortalık alev aldı. Ocağı yakmak için çakmağı ateşlemesi ile birlikte ağır yaralanan Deniz’in elleri ve yüzü yandı.

GRİP YÜZÜNDEN AĞIR YARALANDI

2 hafta önce Iğdır'da yaşanan olay herkesi hayrete düşürdü. Iğdır'daki evinin bahçesinde kilerde bulunan ocakta yemek hazırlamak isteyen 3 çocuk babası 35 yaşındaki Orhan Deniz, burnunun tıkalı olması nedeniyle koku alamadığından gaz kaçağını da fark etmedi.

gaz-kacagi.jpg

Yemek pişirmek için ocağı yakmak isteyen Deniz, gaz kaçağı nedeniyle bir anda parlayan ateş ile ağır yaralandı. Ambulansla hemen Iğdır Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Deniz ilk müdahalenin ardından Erzurum Şehir Hastanesi Yanık Tedavi Merkezi'ne sevk edildi. Bileklerine kadar elleri yüzü ve baş bölgesinde 3. derecede yanıklar oluşan Orhan Deniz, bir hafta boyunca yoğun bakımda tedavi gördü.


Yoğun bakım tedavisinin ardından servis odasına alınan Deniz, yaşadığı olayı anlattı. Orhan Deniz, "Evin bahçesindeki kilerde bulunan tüp gaz kaçırması yapmış, o anda grip olduğum için koku alamadım. Çakmakla yakınca birden etraf alev aldı ve yandım." ifadelerine dile getirdi.

dogalgaz-ocak.jpg

NEREDEYSE BÜTÜN VÜCUDU YANACAKTI

Olayın yaşandığı sırada elbiselerinin kalın olduğunu vurgulayan Deniz, sadece açıkta kalan yerlerin yandığını dile getirdi. Yanması ve sönmesi arasında kısa bir süre olduğunu belirten Orhan Deniz, hemen ambulansı aradıklarını söyledi.

​​​​​​​Erzurum Şehir Hastanesi Yanık Tedavi Merkezi'nde Tedavisi devam eden Deniz kaldıkları hastaneden çok memnun olduğunun altını çizdi. Hastanedeki doktor ve personellere teşekkür ettiğini ifade eden Deniz, “Çocuklarım yanımda olsaydı çok daha büyük felaket olurdu. Yoğun bakımda kaldıktan sonra servise geldiğimde 1 hafta sürekli olayın etkisinde kaldım. Değişik rüyalar, aniden zıplamalar, gözümü kapattığımda canlı senaryoları gördüm. Psikolojik destek aldım, uyku ilacı verdiler. Şu an daha iyiyim." sözlerini sarf etti.

gaz-patladi-yandi.jpg

TEDAVİ SÜRECİ DEVAM EDİYOR

Yanık tedavi merkezinin doktorlarından Onur Ceylan hastanın sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Tüp parlaması sonucu derin Alev yanıkları oluştuğunu belirten Ceylan, Orhan Deniz'in tedavi sürecinin devam ettiğinin altını çizdi. Medikal ve pansuman tedavisi yapıldığını vurgulayan Ceylan, hastanın bir hafta boyunca yoğun bakımda entübe edildiğini aktardı. Genel durumunun düzelmesi ile birlikte normal servise aldıklarını ifade eden Ceylan, klinik durumunun iyi gittiğini ve tedavileri olumlu yanıt alındığı müjdesini verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN