Günlerdir aranan iş insanının cesedi bulundu!

Günlerdir aranan iş insanının cesedi bulundu!

Denize açılan ve 14 Aralık’tan beri kendisinden haber alınamayan Denizlili iş insanı Yasin Cinkaya'dan acı haber geldi. Aileden alınan DNA örneklerin, Yunanistan’ın Samos Adasına vuran erkek cesedi ile eşleşti.

Denizli’de doğaltaş şirketi Faber Mermer’in Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Cinkaya'dan 14 Aralık’ta teknesiyle denize açıldıktan sonra haber alamayan ailesi durumu yetkililere bildirmişti.

Sahil Güvenlik ekipleri, Cinkaya’nın boş teknesini Eşek Adası yakınlarında buldu, ancak kendisine ulaşılamadı.

Cinkaya’ya ait cüzdan, telefon ve diğer tüm şahsi eşyalarının teknede bulununca Cinlaya'nın tekneden düştüğü değerlendirildi.

Yunanistan yetkililerinin İnterpol ile paylaştığı bilgide, 17 Aralık’ta öğlen saatlerinde Samos Adası’nda Mavrikos Mykalis sahilinde cansız bir erkek cesedinin bulunduğu bildirilmişti.

Dışişleri Bakanlığı yetkilileri, Yunanistan yetkilileri ile iletişime geçti. Aile üyelerinden Didim Devlet Hastanesi’nde alınan DNA örneklerinin bulunan erkek cesedi ile karşılaştırılması yapıldı.

Aileden alınan DNA örnekleriyle Samos Adası’nda kıyıya vuran erkek cesedinden alınan DNA örneklerinin eşleşti. Kayıp iş insanı Yasin Cinkaya’nın teknesinden düştüğü, akıntının etkisiyle cesedinin Samos Adası Mavrikos Mykalis sahiline vurduğu anlaşıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN