Hakan Fidan'dan 'Kurtlar Vadisi' açıklaması: Kaderimiz...

Hakan Fidan'dan 'Kurtlar Vadisi' açıklaması: Kaderimiz...

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, kendisiyle ilgili yapılan 'Kurtlar Vadisi' esprilerine ilişkin, "Ben de alıştım artık. 14 yaşından itibaren devletin hassas hizmetlerinde olunca yapacak bir şey yok. Kaderimiz" dedi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, son zamanlarda kendisiyle ilgili yapılan Kurtlar Vadisi esprilerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Fidan, yapılan espri ve editlere alıştığını belirtirken, devletin hassas hizmetlerinde bulunmanın bir sonucu olarak bu tür durumların kaçınılmaz olduğunu ifade etti.

Fidan, "Ben de alıştım artık, 14 yaşından itibaren devletin hassas hizmetlerinde olunca yapacak bir şey yok. Kaderimiz" şeklinde konuştu.

'NORMAL KARŞILIYORUM'

Özellikle Dışişleri Bakanlığı görevine gelmesi sonrasında sosyal medyada yoğun bir şekilde espri ve edit konusu olan Fidan, bu tür durumları normal karşıladığını vurguladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN