Haluk Levent Twitter'ın kısıtlamasına isyan etti: Kime duyuracağız organizasyonları?

Haluk Levent Twitter'ın kısıtlamasına isyan etti: Kime duyuracağız organizasyonları?

AHBAP Derneği Başkanı, sanatçı Haluk Levent, Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7'lik depremin ardından yardım organizasyonlarının yapıldığı sosyal medya ağı Twitter'ın erişiminin kısıtlanmasına tepki gösterdi. Levent, "Eee ne yapacağız şimdi? Kime duyuracağız organizasyonları?" yazdı.

Türkiye'nin yaşadığı büyük felakette insanların yakınlarının durumunu paylaştığı, yardım organizasyonlarının yapıldığı sosyal medya ağı Twitter'ın Ankara'nın talimatıyla kapatılması tepki çekti. Bu tepkilere son örnek de afette en büyük sivil organizasyonlardan birini organize eden AHBAP Derneği Başkanı, sanatçı Haluk Levent'ten geldi.

Yardım duyurularını, ihtiyaç listelerini sosyal medya aracılığıyla duyuran Levent, Twitter'ın erişiminin kısıtlanmasına isyan etti. Levent, "Eee ne yapacağız şimdi? Kime duyuracağız organizasyonları?" ifadelerini kullandı.

Haluk Levent Twitter'daki "Bizlere ilettiğiniz ihbarları tek tek not edip ilgili şehirlerimize bildiriyoruz. Yakınlarına ulaşamayanlar bu twitin altında toplansın. Bizler de istatistik tutalım" paylaşımının etkileşim sayısını paylaştı.

Levent paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Twitter neden açık olmalı biliyor musunuz ey yetkililer! Bakın normalde 111,000 beğenini görüntülenmesi 2-3 milyondur. Sadece şu twit ne canlar kurtardı. Herkes twitin altına 10 kez baktı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN