Hangi emekli 18-28 Ocak arasında ne kadar maaş alacak? Özgür Erdursun kalem kalem açıkladı

Hangi emekli 18-28 Ocak arasında ne kadar maaş alacak? Özgür Erdursun kalem kalem açıkladı

Emeklilerin heyecanla beklediği maaşlarla ilgili Sosyal Güvenlik uzmanı Özgür Erdursun açıklama yaptı. Hangi emekli 18-28 Ocak arasında ne kadar maaş alacak? Erdursun kalem kalem açıkladı. Merakla beklenen maaş artışları böyle olacak...

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) uzmanı Özgür Erdursun, 18-28 Ocak tarihleri arasında ödenmesi beklenen emekli aylıkları ile önemli bilgiler paylaştı. Erdursun kalem kalem kök aylığa göre zamlı maaşları açıkladı.

emekli-maaslari-ne-kadar-olacak-2.webp

Meclisin 16 Ocak'ta açılacağını söyleyen Erdursun, enflasyon farkı dışındaki artış ve en alt 7.500₺'deki düzenleme bu aya yetişmeyebileciğini belirterek kalem kalem yapılan hesaplamayı tablo şeklinde paylaştı.

Düzenlemenin yetişmemesi durumunda emeklilerin ocak ayında alacakları zam ve aylıklarda bir fark çıkarsa Şubat maaşına ilave olabileceğini belirtti.

EMEKLİ MAAŞLARI NE KADAR OLACAK?

emekli-maaslari-ne-kadar-olacak-2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN