Havayı koklayan adam duyurdu! Kutup soğuğu geliyor: Artvin Hatay Eskişehir Uşak Adana Ankaralılar

Havayı koklayan adam duyurdu! Kutup soğuğu geliyor: Artvin Hatay Eskişehir  Uşak Adana Ankaralılar

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabından Eylül ayındaki hava durumuyla ilgili bilgi verdi. Adana Diyarbakır Eskişehir İstanbul Urfa Hatay Tokat ve diğer illere erken kara kış haberi geldi. Eyyam-ı Bahur gidiyor Rusya soğukları geliyor. Tatmayan il kalmayacak

Havayı koklayan adam olarak tanınan Kerem Ökten, hava durumu konusunda yeni bir tahmin paylaştı. Eylül ayında hava durumunun nasıl olacağını şimdiden açıkladı. Sıcaklığın 49 dereceye ulaştığı Eskişehir, Cizre, Hatay, Adanalılara sonunda müjde geldi. Tir tir tireyeceksiniz

Ünlü Meteorolog Kerem Ökten, yakında ülkemize soğuk hava dalgasının gireceğini belirtti. Hava durumuyla ilgili bilgi veren Ökten, ülke genelinde hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte sonunda serin bir hava beklendiğini ifade etti.
img-4588.jpeg

SONBAHAR VE KIŞ ERKEN GELİYOR

Özellikle Eylül ayının gelmesiyle birlikte üşüyerek karşılanabilecek bir döneme girebileceğimizi söyledi. Eylül ayının, sıcaklıkların dalgalanacağı bir ay olacağını ve yağışların da görüleceğini belirtti.

Kerem Ökten ayrıca, Kuzey yarım kürede kutup soğuklarının genişleyerek yayıldığını ve bu durumun hava sıcaklıklarının düşmesine neden olduğunu vurguladı.

SEL FELAKETİ KAPIDA

Eğer bu soğuk hava hızla sıcak denizlerin üzerine inerse, yoğun yağışlar ve sel felaketleriyle karşı karşıya kalabileceğimizi söyledi. Ökten, durumu yakından takip etmenin önemli olduğunu belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN