Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati İslam Kalkınma Bankası Başkanı Muhammed Al Jasser ile görüştü

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati İslam Kalkınma Bankası Başkanı Muhammed Al Jasser ile görüştü

Geçtiğimiz gün, Suudi Arabistanlı bakan ile bir görüşme düzenleyen Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, bugün ise İslam Kalkınma Bankası Başkanı ile bir araya geldi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, İslam Kalkınma Bankası Başkanı Muhammed Al Jasser ile bir araya geldi. Başkan ile görüşmesini resmi sosyal medya hesabından duyuran Nebati, "28-29 Kasım 2022 tarihlerinde İstanbul'un ev sahipliği yapacağı İslam İşbirliği Teşkilatı Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi 38. Bakanlar Toplantısı vesilesiyle İslam Kalkınma Bankası Başkanı Sn. Muhammed Al Jasser ile bir araya geldik" ifadelerini kullandı.

fioygkqwqae9ja7.jpg

Gerçekleştirilen toplantının oldukça verimli geçtiğine vurgu yapan Nebati, "Banka ve ülkemiz arasındaki yakın iş birliğinden duyduğumuz memnuniyeti dile getirdik. Ayrıca ülkemizin Bankaya desteğinin altını çizdiğimiz görüşmede, ülkemizin güçlü ekonomisi ile sunduğu yatırım fırsatları hakkında istişarelerde bulunduk" şeklinde konuştu.

Bakan Nebati, dün de Suudi Arabistan Ticaret Bakanı ile görüşmüştü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN