HDP'li ilçe başkanı tutuklandı

HDP'li ilçe başkanı tutuklandı

Adıyaman’da, dün gözaltına alınan HDP Çelikhan İlçe Başkanı Hüseyin Uzun bugün çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında HDP Çelikhan İlçe Başkanı Hüseyin Uzun, dün gözaltına alındı.

Uzun, bugün adliyeye sevk edildi. Hüseyin Uzun çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe; "Terör örgütüne üye olmak" iddiasıyla tutuklandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN