İkinci el otomobillerde dev indirim! Gümrükten ucuz yollu otomobiller satışa sunuluyor: 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla

İkinci el otomobillerde dev indirim! Gümrükten ucuz yollu otomobiller satışa sunuluyor: 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla

Son zamanlarda yükselen dolar kuru ve enflasyon ile birlikte otomobil fiyatları yükselmeye devam ediyor. İkinci el piyasasına yönelen vatandaşlar, ikinci el otomobillerde de durumun aynı olduğuna dikkat çekiyor. Tüketici son çareyi Ticaret Bakanlığı tarafından satışa çıkarılan otomobillerde buldu. 150 bin TL'den başlayan fiyatlar ile otomobil sahibi olun. İşte tüm detaylar...

TİCARET BAKANLIĞI'NDAN İHALE MÜJDESİ

Otomobil piyasasındaki artışlar vatandaşın gündeminde yer alıyor. Dolar kurundaki yükselişler ve enflasyon fiyatlarındaki artış sonrasında otomobil almak hayalden öteye gidemez oldu. Sıfır otomobillerde talep çoğunluğu olurken arzın az olması nedeniyle de artışlar görülüyor. İkinci el piyasasına yönelen tüketiciler fiyatları görünce şaşkınlığını gizleyemiyor.

Sıfır otomobil fiyatlarıyla yarışan ikinci el otomobil fiyatları üzerinde Ticaret Bakanlığı tarafından paylaşılan gümrük araçları dikkat çekiyor. Satışa çıkarılan otomobiller uygun fiyatlar ile yeni sahibine teslim ediliyor.

Ticaret Bakanlığı tarafından paylaşılan yüzlerce ilan ile tüketicilerin dikkatini çekmeye devam ediyor. Ay içerisinde peş peşe zam alan otomobil fiyatlarına tepki gösteren tüketiciler e-İhalede yer alan gümrük araçlarına yöneldi. Hem uygun hem de temiz olan otomobiller büyük ilgi görüyor.

blank-dogovora-kupli-prodazhi-avtomobilya-year-mezhdu-fizicheskimi-litsami.jpg

UCUZA OTOMOBİL SAHİBİ OLUN

Ticaret Bakanlığı tarafından paylaşılan otomobil ilanları ile birlikte tüketiciler araştırmaya başladı. Sitede bulunan birçok otomobilin fiyatları 150 bin TL ile 250 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.

İlanda paylaşılanların yanı sıra oldukça yüksek fiyata da otomobil satışı yapılıyor. İlanlarda yer alan otomobil fiyatları aracın modeli ve bilir kişinin hesaplarına göre başlangıç fiyatı belirlenerek satışa sunuluyor.

ss-7.jpg

İHALEYE NASIL KATILIM SAĞLANIR

İhale sistemine göre uygun bir şekilde satışa sunulan otomobillere teklif vererek satın alabiliyorsunuz. Sürekli olarak güncellenen teklifler son güncel teklife göre sahibi belirleniyor. E-İhale sistemine üye olarak ihaleye katılabilir ve teklif verebilir duruma gelirsiniz.

Teklif vermek istediğiniz araç için belirlenen teminat tutarında ücretin hesabınızda bulunması gerekir. Teklif verilen otomobilin ihalesini kazanmanız halinde tek tuşla ödemeyi gerçekleştirebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN