İmamoğlu, çalışmalarına inanmayan vatandaşı geziye çıkardı

28 Mayıs ikinci tur seçimleri için siyasi parti ve adaylar çalışmalarını sürdürüyor. İBB Başkanı İmamoğlu, İstanbul'da bir pazar ziyareti esnasında kendisine “Ne yaptınız bize ne verdiniz?” diye soran vatandaşı, açtığı metroda gezdirdi. Vatandaş, yapılanlara yönelik memnuniyetini dile getirdi.

Türkiye, 28 Mayıs ikinci tur seçimlerinde cumhurbaşkanı tercihini yapacak. Seçime iki günden az bir süre kalırken adaylar ve siyasi partiler çalışmalarını sürdürüyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, 25 Mayıs 2023’te kendisine “Ne yaptınız bize ne verdiniz?” diye soran vatandaşı, yapılan işleri göstermek amacıyla gezdirdi.

'SÜRPRİZ SONLU'

İmamoğlu halk buluşmaları kapsamında gezerken bir vatandaş yanına gelip “Bize ne yaptınız?” diye sordu. İmamoğlu bunun üzerine vatandaş açtığı metroları, kültür merkezlerini ve yeşil alanları örnek gösterdi. Vatandaşın İmamoğlu'nun sözlerine inanmaması üzerine kendisine “Gezdireyim mi seni?” diye soruldu. Vatandaş da “olur” diye karşılık verdi. İmamoğlu, “yarın gezdireceğim” dediği vatandaşın videosunu “Sürpriz sonlu” notuyla paylaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN