İmamoğlu: Vatandaşlarımızın görüntülerinin yayınlanmasından memnun değilim

İmamoğlu: Vatandaşlarımızın görüntülerinin yayınlanmasından  memnun değilim

İstanbul'da her gün artan Halk Ekmek büfelerinin önündeki vatandaşların talebi üzerine Ekrem İmamoğlu sosyal medyadan bir mesaj yayınladı. İmamoğlu "ekmek kuyruğunda ucuz ve sağlıklı ekmek almak için bekleyen vatandaşlarımızın görüntülerinin yayınlanmasından da memnun değilim" dedi.

İstanbul'da ekmeğe peş peşe gelen zamlar vatandaşı daha uygun fiyatlı halk ekmek almaya yönlendirdi. Son günlerde Halk Ekmek büfelerinin önünde uzayan kuyruklar görülürken İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medyadan ortaya çıkan 'ekmek kuyruğu' görüntülerine yönelik olarak bir mesaj paylaştı.

İmamoğlu, "Sosyal destek bizim için “Alan elin veren eli görmediği” düzendir. Hep böyle davrandık. Maalesef halkımız fakirleşti bu bir gerçek ancak Halk Ekmek kuyruğunda ucuz ve sağlıklı ekmek almak için bekleyen vatandaşlarımızın görüntülerinin yayınlanmasından da memnun değilim" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN