Ekmek kuyruklarına 'Don't Look Up' göndermesi: Bu filmi bitireceğiz

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı, son günlerin en popüler filmi Don't Look Up'a (Yukarı Bakma) gönderme yaparak "Don't Look Que, Kuyruklara Bakma; bu filmi bitireceğiz" notuyla paylaştığı videoda, Halk Ekmek kuyruklarındaki vatandaşlara ve bu görüntüleri inkar eden siyasilere yer verdi.

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı, sosyal medya hesabından son günlerin en popüler filmi Don't Look Up'a (Yukarı Bakma) gönderme yaparak "Don't Look Que, Kuyruklara Bakma; bu filmi bitireceğiz" notuyla bir video paylaştı.

Videoda İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nin AK Partili üyesi Muhammet Kaynar'ın CNN Türk'te Tarafsız Bölge programında kullandığı "Bekleyenlerin gerçekten ekmek beklediğine emin misiniz? Özgen beyin görüntü almasını bekliyorlar" ifadelerine yer verilerek Halk Ekmek kuyruğunda bekleyen vatandaşlar gösterildi.

Bir vatandaşın "4 tane ekmek almak için 1 saattir kuyrukta bekliyorum ben. Ellerim kırılsaydı da vermeseydim oy onlara" ifadelerinin de yer aldığı videoda AK Partili vekil Ahmet Hamdi Çamlı'nın "Evine ekmek götüremeyen hiç kimse yok" sözlerine de yer verildi.

Ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "İş arayana ekmek var, aş arayana ekmek var" ifadeleri de videoda yayınlandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (11)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
11 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN