İmamoğlu'na yine teşekkür yok

İstanbul Levent Büyükdere Caddesi'nde bulunan Metrocity AVM'de çıkan yangın Seyrantepe, Şişli, Beyoğlu, Bakırköy ve Sultangazi itfaiyelerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yangının söndürülme işleminde itfaiye, AFAD ve sağlık ekipleri ve İçişleri Bakanlığına teşekkür eden Şişli Kaymakamı Ahmet Kaya İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkürü pas geçti. Balıklı Rum Hastanesi Vakfı Başkanı Konstantin Yuvanidis de daha önce hastanede çıkan yangına dair İBB'ye teşekkürde bulunmamıştı.

İstanbul Levent Büyükdere Caddesi'nde bulunan Metrocity AVM'de çıkan yangın büyük bir endişeye yol açtı. Yangında Seyrantepe, Şişli, Beyoğlu, Bakırköy ve Sultangazi itfaiyeleri ile birlikte 34 araç ve 106 personelle yangına müdahale edildi. AVM'de çalışanlar ve müşterilerin tamamı tahliye edildi. Şu an için AVM'de oluşan yangın başka bir bölgeye sıçramadı.

Çıkan yangına ilişkin basın açıklaması yapan Şişli Kaymakamı Ahmet Kaya, yangının söndürülmesi için bölgeye itfaiye ekiplerini gönderen İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) teşekkür etmemesi dikkat çekti. AFAD ve İç İşleri Bakanlığının yangın olaylarına dair ortak çalışmalarını öven Kaya, olay yerinde bulunan AFAD, emniyet ve sağlık ekiplerine şükranlarını dile getirdi.

İMAMOĞLU'NA TEŞEKKÜR YOK

Hızlı bir şekilde tahliye işlemlerinin yapıldığını kaydeden Kaya, yangının söndürülmesinde önemli rol oynana İBB ekiplerini pas geçerek şu açıklamayı yaptı

"Ben de buraya intikal ettiğimde ilk konu içerde vatandaşların olup olmadığıydı. bütün vatandaşların tahliyesi yapılmış. İç İşleri Bakanlığının AFAD'la beraber son dönemde yapmış olduğu her türlü afete karşı deprem, sel, su baskını yangın gibi konularında tahliye işlemine çok öncelik tanınıyor. Muhtemelen edinilen kazanımla arkadaşlarımız tahliye işlemlerini tamamlamışlar, hepsine çok teşekkür ediyoruz. İtfaiye ekipleri, "AFAD, sağlık ekipleri olay yerinde buradalar herhangi bir olumsuz durum yok. Vatandaşlarımız müsterih olsun. Yangının herhangi bir yere sıçrama durumunun olması da söz konusu değil. Şişli'ye ve İstanbul'a geçmiş olsun diliyoruz. Yanan yer kapalı bir işletme onun çatısında çıkan bir yangın, bunlar kazayla meydana gelebiliyor. Devletimizin tüm kurumları, emniyet ekiplerimiz, ilçe kaymakamı olarak bizzat ben olayın içindeyiz."

DAHA ÖNCE DE TEŞEKKÜR ES GEÇİLMİŞTİ

Balıklı Rum Hastanesi Vakfı Başkanı Konstantin Yuvanidis de, geçtiğimiz ağustos ayında hastanelerinde çıkan yangında İBB'ye bağlı itfaiye ekiplerinin yangın söndürme çalışmalarında bulunmasına rağmen İBB Başkanı İmamoğlu'na teşekkürü es geçmişti

Yuvanidis, açıklamasında “Allah devletimizden razı olsun. Cumhurbaşkanımız bizi hiç yalnız bırakmadı. Önce Allah’a sonra Recep Tayyip Erdoğan’a minnettarım” ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN