İmamoğlu’ndan Cumhurbaşkanlığı Yatırım Programı’na tepki: Bu ‘takdiri’ kamuoyunun vicdanına sunarız

İmamoğlu’ndan Cumhurbaşkanlığı Yatırım Programı’na tepki: Bu ‘takdiri’ kamuoyunun vicdanına sunarız

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP metrosunun yapımı ve 300 metrobüs alımı için hazır olduklarını ancak ancak 2023 Cumhurbaşkanlığı Yatırım Programı’nda iki yatırıma da yer verilmediğini açıkladı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan İmamoğlu, "Bu ‘takdir’, bulduğumuz finansmanı da kullanılamaz hale getirdi. Bu ‘takdiri’ kamuoyunun vicdanına sunarız” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete’de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Yatırım Programı’nda Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP metrosunun yapımına ve 300 metrobüsün alımına yer verilmemesine tepki gösterdi.

İmamoğlu, "2023 Cumhurbaşkanlığı Yatırım Programı’nda iki yatırıma da yer verilmedi. Bu ‘takdir’, bulduğumuz finansmanı da kullanılamaz hale getirdi. Bu ‘takdiri’ kamuoyunun vicdanına sunarız” ifadelerini kullandı.

İmamoğlu’nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şu şekilde:

“Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP metrosunun yapımı ve 300 metrobüsün alımı için hazırdık. Ancak 2023 Cumhurbaşkanlığı Yatırım Programı’nda iki yatırıma da yer verilmedi. Bu ‘takdir’, bulduğumuz finansmanı da kullanılamaz hale getirdi. Bu ‘takdiri’ kamuoyunun vicdanına sunarız.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (10)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
10 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN