İmamoğlu'ndan Erdoğan'a: Biz hassasız, kimi kastetti bilmiyorum

İmamoğlu'ndan Erdoğan'a: Biz hassasız, kimi kastetti bilmiyorum

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Biz ne personelle uğraştık, ne araçlarla" ifadesine yanıt verdi. İmamoğlu, "Biz hassasız. Kimi kastetti bilmiyorum açıkçası" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen toplantıyla ilgili olarak Habertürk TV canlı yayınında açıklamalarda bulundu.

Toplantının verimli geçtiğini ve bu toplantıların devam etmesi gerektiğini belirten İmamoğlu, şöyle devam etti: 

"Sayın Cumhurbaşkanı’na teşekkür ediyoruz. Bir komisyon önerimiz oldu. Kendileri kabul etti. Hem CHP hem AK Partililerden oluşan bir komisyon kurulması yönünde bir karar verildi. Karşılıklı sorular soruldu. Sayın bakanlar da cevap verdiler. Tümüyle iyi bir başlangıç."

'KİMİ KAST ETTİ BİLMİYORUM AÇIKÇASI'

İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Biz ne personelle uğraştık, ne araçlarla. Aynı hassasiyeti bekliyorum” ifadesine de “Biz hassasız. Kimi kastetti bilmiyorum açıkçası” şeklinde yanıt verdi.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN