İmamoğlu'ndan Erdoğan'a videolu cevap: Söz uçar icraat kalır

İmamoğlu'ndan Erdoğan'a videolu cevap: Söz uçar icraat kalır

İBB Başkanı İmamoğlu, Erdoğan’ın “Her yerinden basiretsizlik akan bir zihniyetin keyfine biz bu ülkeyi terk edemeyiz” sözlerine cevap verdi: Yaptığımız ileri biyolojik arıtma tesisleri, yapımı devam eden dev tesisler, 2017’de durdurduğunuz 10 metro inşaatını tekrar başlatmamız, istihdam ofisleri, en güçlü sosyal projeler, icraatlerimizin sadece bir kısmı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti Grup Toplantısı’ndaki konuşmasında kendisine ve hizmetlere yönelik eleştirilerine sosyal medya hesabı üzerinden videolu paylaşımla cevap verdi.

“Söz uçar İCRAAT kalır” ifadelerini kullanan İmamoğlu, Erdoğan’a cevap olarak şunları yazdı:

Yaptığımız ileri biyolojik arıtma tesisleri, yapımı devam eden dev tesisler, 2017’de durdurduğunuz 10 metro inşaatını tekrar başlatmamız, istihdam ofisleri, en güçlü sosyal projeler, icraatlerimizin sadece bir kısmı...

ONGUN: YALNIZ TELİFİ SİZDE DEĞİL!

AK Parti’nin kurumsal hesabından İmamoğlu’nun paylaşımına cevap olarak bir video paylaşıldı.

İBB Sözcüsü Murat Ongun, videoda kullanılan müziğin telifsiz olduğunu belirterek, şu ifadeleri kullandı:

İstanbul’daki muhalefet partisinin resmi hesabını yöneten arkadaşlar. Tamam videomuzu değiştirdiniz de, filmde kullandığımız müziği de almışsınız.

Yalnız telifi sizde değil! Yani dilimiz varmıyor ama...? Napcaz şimdi.

ERDOĞAN NE DEDİ?

Erdoğan, İmamoğlu'na yönelik şu ifadeleri kullanmıştı:

Gözbebeğimiz Marmara'yı ve İstanbul'u, Silahtarağa'daki arıtma tesisinin yapımını törenle durduran; burası çok önemli, en temiz ulaşım aracı olan metroların inşaatını, daha yeni Sancaktepe, toprakla kapatan; Küçükçekmece'nin derelerini bakterilere teslim eden; Beykoz'daki, Şile'deki dereleri arıtma tesislerini işletemeyerek kire-pise bulayan; pek çok yerde çöp toplamaktan bile aciz olan; her yerinden basiretsizlik akan bir zihniyetin keyfine biz bu ülkeyi terk edemeyiz.

Her ay onlarca yol, tünel, köprü, baraj, sulama tesisi, millet bahçesi, toplu konut projesi açılışı yaptıklarını anlatan Erdoğan, "Bunların kulağı var ama duymuyor, gözü var ama görmüyor, kalbi var ama duymuyor, çünkü mühürlü. Varsın olsun duymasın, varsın olsun görmesin, varsın olsun mühürlensin. Benim milletim duyuyor ya, bize bu yeter" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (19)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
19 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN