İmamoğlu'nun çağrısına Kaftancıoğlu'ndan destek

İmamoğlu'nun çağrısına Kaftancıoğlu'ndan destek

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'ndan da, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek açıklaması geldi. Kaftancıoğlu tüm İstanbulluları saat 16.00’da Saraçhane’ye çağırdı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında kamu görevlisine hakaret ettiği iddiasıyla açılan davanın bugünkü duruşması görülüyor. Duruşma, 16:00’ya ertelendi. İmamoğlu, duruşmanın ertelendiği saat 16.00’da, ‘16 milyon İstanbulluyu’ Saraçhane’ye davet etmişti.

İmamoğlu’nun çağrısından yarım saat sonra bir Saraçhane çağrısı da Kaftancıoğlu’ndan geldi. Kaftancıoğlu, Twitter paylaşımında “Bizler saat 16:00’da salonda duruşmayı izlerken örgütümüz ve İstanbulluları aynı saatte Saraçhane’ye bekliyoruz” dedi.

İmamoğlu'nun Saraçhane'ye davet açıklamasına İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de sosyal medya hesabından "Ankara'dan yola çıktım, Saraçhane'de görüşürüz" diyerek destek verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN