İnce'nin yakınındaki isimden Kılıçdaroğlu'na destek: 'Hak, hukuk, adalet'e vereceğim

İnce'nin yakınındaki isimden Kılıçdaroğlu'na destek: 'Hak, hukuk, adalet'e vereceğim

Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Serkan İleri, sosyal medya hesaından isim vermeden Millet İttifakı'nı destekleyeceğini açıkladı. İleri, Twitter paylaşımında, "Cumhurbaşkanlığı için bir oyumu hak, hukuk, adalet diyen tarafa vereceğim" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildiğini duyurmuştu. Kurallar gereği Muharrem İnce'nin ismi oy pusulasından silinmezken, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, İnce'ye verilen oyların yarın gerçekleşecek olan seçimde geçerli olacağını açıkladı. Adaylıktan çekildiğini duyuran İnce, kendisine oy veren kişilere, oy vermeleri için başka bir adayı işaret etmedi.

EN YAKIN İSİMDEN KILIÇDAROĞLU'NA DESTEK MESAJI

Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul 1. Bölge milletvekili adayı Serkan İleri, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımda isim vermeden Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vereceğini duyurdu.

İleri, Millet İttifakı'nın 'hak, hukuk, adalet' sloganını ele alarak, "Cumhurbaşkanlığı için bir oyumu hak, hukuk, adalet diyen tarafa vereceğim" ifadelerini kullandı.

İleri, Twitter paylaşımında şu cümleleri kurdu:

"Fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesilleriz, istibdat rejimine karşıyız. Cumhurbaşkanlığı için o bir oyumu hak, hukuk, adalet diyen tarafa vereceğim. Tüm muhalif kesimden de TBMM için o bir oylarını Atatürkçüler'in partisi Memleket Partisi'ne istiyorum. 1 oy Memleket'e."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN