İnci Sözlük ve Uludağ Sözlük kime ve kaç paraya satıldı? Emin Adanur kimdir?

İnci Sözlük ve Uludağ Sözlük kime ve kaç paraya satıldı? Emin Adanur kimdir?

Ergünkent İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Emin Adanur, İnci Sözlük ve Uludağ Sözlük'ün yüzde 50'sini satın aldı. 10 Milyon liralık satın almaların ardından "Emin Adanur kimdir?" sorusunun yanıtı araştırılmaya başlandı. İnci Sözlük ile Uludağ Sözlük'ün satışı ile ilgili detaylar haberimizde...

İnci Sözlük ve Uludağ Sözlük markalarının yüzde 50'sinin satılması herkesi şaşırttı. Büyük satın almanın ardından "İnci Sözlük ve Uludağ sözlük kime ve kaç paraya satıldı?" ve "Emin Adanur kimdir?" sorularının yanıtı araştırılmaya başlandı.

İNCİ SÖZLÜK VE ULUDAĞ SÖZLÜK KAÇ PARAYA SATILDI?

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren bir firmanın yönetim kurulu başkanı olan Adanur, anlaşma kapsamında 10 milyon TL’lik ödeme gerçekleştirdi. 

Adanur, iki sözlük sitesinin yanı sıra bu sitelere ait sosyal medya hesaplarını da aldı.

19-09/19/emin-adanur.jpg

EMİN ADANUR KİMDİR?

Bursa’da faaliyet gösteren Ergünkent İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Emin Adanur, 28 yaşında genç bir girişimci. Türkiye’de yeni neslin en yoğun takip ettiği platformlar arasında yer alan bu iki sözlük sitesini ve bağlı sosyal içerik platformlarını inşaat sektöründe katma değer elde etmek için kullanacak.

Emin Adanur “Merhaba dijital alem” diyerek satın alma ile ilgili detayları paylaştı. İnci Sözlük, Uludağ Sözlük ve İnci Caps gibi markaları içerisinde barındıran satın almayla birlikte genç girişimci ditijal platforma da geçiş yapmış oldu.

19-09/19/emin-adanur-2.jpg

İNCİ SÖZLÜK VE ULUDAĞ SÖZLÜK

2009 yılında kurulan İnci Sözlük 10 yıllık süre içerisinde 1,2 milyonluk üye sayısına ulaşmıştı. Türkiye’nin ikinci büyük sözlüğü olan Uludağ Sözlük ise 2005 yılında kurulmuş ve 700 bin üye rakamına ulaşmıştı.

Uludağ Sözlük'ün, 850 bin günlük ziyaretçisi, İnci Sözlük'ün ise sosyal medyada 15 milyon takipçisi var.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN